Associació de Diabètis Catalunya

Quick Overview

Associació de Diabètis Catalunya

Brand Asociaciones

Details

L’Associació de Diabetis Catalunya – ADC és una entitat sense ànim de lucre que connecta, ajuda i defensa a les més de 560.000 persones amb diabetis a Catalunya.

Fundada el 1993 per la unió de les diferents delegacions que hi havia a Catalunya, des de l’ADC treballem potenciant el nostre principal objectiu:

Protegir i millorar la qualitat de vida de les persones amb diabetis i les seves famílies, aportant tota la informació necessària perquè, com a pacients, puguin decidir quines accions prendre en la gestió de la malaltia.

Volem aconseguir una major consciència i normalització social, apostant pel treball multidisciplinari entre les diferents entitats i professionals, i millorar els serveis i necessitats del col·lectiu.

Des de l’ADC vetllem perquè tots els pacients amb diabetis i els seus familiars tinguin accés al material i avenços tecnològics necessaris i adequats segons les seves necessitats, i treballem per garantir els seus drets davant les administracions. A més, donem suport a projectes d’investigació per aconseguir avançar fins a trobar la cura de la malaltia.


  Product Tags

  Use espacios para separar tags. Use comillas simples (') para frases.


  Write Your Own Review

  Estás revisando: Associació de Diabètis Catalunya

  ¿Qué valoración le das? *

    * * * * * * * * * * * * * * *
  Calidad
  Precio
  Satisfacción